Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

Musik

Emma är en professionell sångerska och musiker. Med väl utvalda sånger och tolkningar ramar hon in de mest betydelsefulla av högtidsdagar som bröllop och begravningar. Hon spelar själv gitarr, ukulele och piano, vilket gör att hon kan anpassa sitt framträdande efter dina önskemål. Emma har gått musikgymnasium och sedan utbildat sig till logoped och har därmed gedigna kunskaper om grundläggande röstteknik. Hos Emma kan man ta sånglektioner enskilt och i grupp. Du kan även få råd och stöd för din talröst om du till exempel använder rösten mycket i ditt yrke.

Svartvit bild på Emma med gitarr

Emma håller ofta i sångstunder för barn på bibliotek och öppna förskolor. Hon visar då samtidigt Tecken som stöd till sångerna som gynnar barnens språkutveckling på flera sätt. Emma har ofta med sig Hattenförlagets populära Babblarna-figurer på sina sångstunder, ett mycket uppskattat moment bland barnen.

Prislista musik 2020.

Villkor musik 2020.

Solistuppdrag bröllop, evenemang, högtidsdagar, etc

Emma har länge sjungit och spelat på olika tillställningar som solist. Hon tar likväl korta som långa uppdrag. Emma sjunger sin egen och andras musik i en stil som ligger nära singer-songwriter, pop och visa.

Lyssna på Emma här.

Du kan läsa vad andra har tyckt om Emma under recensioner.

Bild på bröllopsbukett, Emma i orange klänning med gitarr framför ett stort träd, Gitarr på stentrappa

Sånglektioner privatlektion eller duett

Drömmer du om att sjunga i band? Har du längtat efter att ta sånglektioner men inte vågat? Vill kanske du och din partner sjunga härliga duetter tillsammans? Är ni ett gäng kompisar som vill sjunga gamla låtar ihop i stämmor? Hos Emma kan en ta sånglektioner enskilt eller i grupp. Här lär du dig grunder i sångteknik, du kan utöka ditt register och får prova på olika genres. Alla är välkomna, kom och ha roligt och sjung ut dina känslor! Emma kompar på gitarr eller piano och guidar dig att hitta ditt personliga uttryckssätt. För aktuella priser se prislista.

Ett vitt elpiano med foton på

Sångstunder med Tecken som stöd

Emma har återkommande sångstunder för barn på bland annat bibliotek, och öppna förskolan. Emma deltar gärna på evenemang riktade till barn. Hon använder Babytecken/Tecken som stöd/TAKK (tecken som alternativ kommunikation) till sångerna eftersom det gynnar språkutvecklingen hos små barn på flera sätt. Kom och var med!

Emma på golvet med en gitarr med babblarna sittandes på henne.